Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Champions League: Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Με την ίδια φιλοσοφία ο Σίλβα

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Ο “τελικός” του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ είναι προ των πυλών και ο Μάρκο Σίλβα δεν σκοπεύει να αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, η οποία μέχρι στιγμής τον έχει δικαιώσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, έτσι ώστε να έχει ξεκούραστους κάποιους παίκτες αλλά και να έχει σε εγρήγορση τους υπόλοιπους, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με την Άρσεναλ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Σίλβα φέρεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας, που θα χρησιμοποιήσει στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους “κανονιέρηδες”, χρησιμοποιώντας το ίδιο αγωνιστικό πλάνο. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση, όμως μέχρι στιγμής έχει δυο διλήμματα για το βασικό σχήμα.

Αυτά είναι η συμμετοχή των Σαλίνο και Μποτία στο βασικό σχήμα, αντί των Μαζουακού και Ντα Κόστα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα πλάνα, ο Ρομπέρτο θα είναι στην εστία, με τους Σιόβα και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Πάρντο, Σεμπά και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε