Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Champions League – Ολυμπιακός: Με “συνταγή” Μπάγερν στο Λονδίνο

ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc
ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc

Το ερυθρόλευκο… τρένο συνέχισε ακάθεκτο την πορεία του στη Superleague και όλοι πλέον στους Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League

Η ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Μπάγερν Μονάχου αναγκάζει τον Ολυμπιακό να πάει στο Emireits τουλάχιστον για την ισοπαλία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία στον αγωνιστικό χώρο με αυτή που είχαν στο ματς με τους Βαυαρούς, σε μια προσπάθεια του Μάρκο Σίλβα να θωρακίσει τα μετόπισθεν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα, προχωρώντας σε μόνο δυο αλλαγές. Αυτές θα είναι η χρησιμοποίηση του Μποτία, αντί του τραυματία Ντα Κόστα και του Φορτούνη αντί του Ντομίνγκες.
Η αποστολή των “ερυθρολεύκων” θα αναχωρήσει στις 14:30 για το Λονδίνο Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης και Ντα Κόστα. Η συμμετοχή του Ντομίνγκες στην αποστολή του αγώνα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε