Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έγινε κι αυτός Charity Idol, συμμετέχοντας στη νέα και πρωτοποριακή προσπάθεια που ενισχύει κοινωφελή ιδρύματα μέσω δημοπρασιών αθλητικών αντικειμένων από γνωστούς αθλητές και συλλόγους.
Σε ένα μήνα θα βγει σε δημοπρασία η φανέλα που φορούσε και σκόραρε στον αγώνα Πλατανιάς – ΠΑΟΚ συμπληρώνοντας τα 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τα κέρδη να ενισχύσουν τον Σύλλογο Σύνδρομου DOWN Ελλάδος.
Είναι ήδη γνωστό ότι ο αρχηγός του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, επέλεξε να βοηθήσει τη «ΦΛΟΓΑ» και ο Γιώργος Δέδας το «Παιδικό Χωριό Φιλύρου»
Αναλυτικά η ανακοίνωση των υπεύθυνων:
«Με μεγάλη μας τιμή καλωσορίζουμε τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος και του ΠΑΟΚ Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο CharityIdols. O Δημήτρης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας και επέλεξε να ενισχύσει τον Σύλλογο Σύνδρομου DOWN Ελλάδος.
Στη πρώτη δημοπρασία στις 27/10 μέσω του www.charityidols.gr θα βγεί η φανέλα που φορούσε και σκόραρε στο Πλατανίας-ΠΑΟΚ συμπληρώνοντας τα 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις».
Διαβάστε ακόμα…