Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Δάκρυσε και διέκοψε το γύρισμα ο Τζόρνταν για την “κόλαση” προς τους συμπαίκτες του (video)

Δάκρυσε και διέκοψε το γύρισμα ο Τζόρνταν για την “κόλαση” προς τους συμπαίκτες του (video)
ΦΩΤΟ ESPN

Οι συμπαίκτες του Μάικλ Τζόρνταν χρησιμοποίησαν “σκληρούς” χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και τον τρόπο που τους συμπεριφερόταν στις προπονήσεις των Σικάγο Μπουλς και ο ίδιος ο “Air” παραδέχθηκε το γεγονός.

Ο Τζόρνταν εξήγησε ότι αυτός ήταν ο δικός του τρόπος για να τους φέρει στο επίπεδό του και να κερδίσουν πρωταθλήματα, αλλά δάκρυσε σχολιάζοντας ατάκες όπως “τύραννος, μ@λ@κ@@ και κόπανος” από συμπαίκτες του και ζήτησε να διακοπεί το γύρισμα.

Μάικλ Τζόρνταν: Ο τζόγος και η… συνωμοσία για την απόσυρση και τη δολοφονία του πατέρα του

«Οι άνθρωποι τον φοβόντουσαν. Εμείς ήμασταν συμπαίκτες του και τον φοβόμασταν. Υπήρχε απλά φόβος.Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ήταν μ@λ@κ@@, κόπανος, ξεπερνούσε τα όρια πολλές φορές, αλλά όσο περνάει ο καιρός και κοιτάς τι προσπαθούσε να πετύχει, ναι ήταν φοβερός συμπαίκτης», ανέφεραν στο “The Last Dance” οι συμπαίκτες του.

Η “φορτισμένη” απάντηση του Τζόρνταν

«Δεν ξέρω. Κοίτα, η νίκη έχει ένα τίμημα και το να είσαι ηγέτης το ίδιο. Οπότε τους τραβούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Τους προκαλούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Και κέρδισα αυτό το δικαίωμα γιατί μου το έδωσαν. Όταν μπαίνεις στην ομάδα ζεις με το στάνταρ που παίζω εγώ το παιχνίδι και δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πάω εκεί και θα σε κλωτσήσω στον κ@λο τότε θα το κάνω. Ρωτήστε τους όλους αν υπάρχει ένα πράγμα που τους ζήτησα και δεν το έκανα εγώ…

Η απορία για τα… κίτρινα μάτια του Τζόρνταν στο “The Last Dance”

Όταν ο κόσμος θα δει αυτό θα πει ότι δεν ήμουν καλός, μπορεί να ήταν τύραννος. Αυτό το λες εσύ, γιατί ποτέ δεν κέρδισες τίποτα. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Το κάνω γιατί αυτός είμαι. Έτσι παίζω το παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αν δεν θέλεις να παίξεις έτσι, μην παίξεις έτσι. Διάλειμμα…

Η ψυχολογία μου ήταν να βγω έξω και να κερδίσω με κάθε κόστος. Αν δεν θες να ζήσεις έτσι, τότε δεν χρειάζεται να είσαι δίπλα μου. Γιατί θα σε κοροϊδέψω μέχρι να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο με εμένα και αν δεν φτάσεις τότε θα είναι μια κόλαση για σένα”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις