Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Davis Cup – Τσιτσιπάς: Ένιωσα σαν στο σπίτι μου” – video

Davis Cup – Τσιτσιπάς: Ένιωσα σαν στο σπίτι μου” – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εύκολα την πρώτη του νίκη στο Davis Cup, με τον ίδιο να δηλώνει ότι ένιωσε σαν στο σπίτι του στο Τατόι, ενώ ακολουθεί σπουδαίο ματς κόντρα στον Χουρκάτς.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Davis Cup επικρατώντας του Λουξεμβούργου, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει την πρώτη του νίκη επί ελληνικού εδάφους.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκάλυψε μετά το ματς, τα συναισθήματά του πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Tv.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Πιστεύω ότι και η νίκη του Μιχάλη βοήθησε στην ψυχολογική μου κατάσταση. Το άγχος βοηθά πάντα να σε κρατήσει έτοιμο για τον αγώνα. Το κλίμα ήταν σχετικά καλό. Οι άνθρωποι το απόλαυσαν. Είχα καλή υποστήριξη. Ένιωσα από την αρχή του αγώνα σαν στο σπίτι μου. Σίγουρα αυτό είναι κάτι σημαντικό.

Είναι δύσκολο να πεις αν έπαιξα καλά ή άσχημα. Ξεκίνησα καλά. Ξέφυγα στο σκορ νωρίς. Δεν μου προκάλεσε κάποια ζημιά εν ώρα αγώνα. Δεν είχα να προβληματιστώ με κάτι. Θέλω να δω τι θα μου φέρει το μέλλον γιατί θα έχω κάποιους δύσκολους αντιπάλους αυτήν την εβδομάδα. Θα είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος για αυτούς τους αγώνες που θα κρίνουν την πρόκρισή μας στη δεύτερη κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις