Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δείγμα θετικό – Έχει λόγους να χαμογελά η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η εντελώς νέα ΑΕΚ που εμφανίστηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Πρέστον μπορεί να ηττήθηκε με 1-0, με το γκολ του Μπονακάνα μετά από λάθος του Αραμπατζή, όμως οι νεαροί παίκτες ήταν μαχητικοί και έδειξαν ότι μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορεί να μην γνώριζαν πολλούς από τους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στην Πρέστον, όμως έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν καλύτερα από όσο περιμένουν.

Η Ένωση δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους Άγγλους, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες να σκοράρει. Η σημαντικότερη στο 70′ όταν το σουτ του Τσίτα βρήκε στο δοκάρι.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε και είδε αυτά που περίμενε να δει. Ήταν μαχητές, ήταν συγκεντρωμένοι και προσπάθησαν να φτιάξουν παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος πέρασε με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο η ΑΕΚ ήταν πιο επιθετική και εκτός από το δοκάρι του Τσίτα είχε κι αλλες στιγμές που θα μπορούσε να προηγηθεί.

Στο 88΄ όμως ο Μπονακάνα έκανε ατομική ενέργεια και από πολύ πλάγια πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Αραμπατζή και κατέληξε στα δίχτυα.

Πρέστον: Στάκμαν, Κιν, Λάιρντ, Χάντινγκτον, Κάνσντελ-Σέριφ, Ρου, Χόλμς, Μπουχάναν, Μπέρντσλει, Μουσίνιο, Κινγκ.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (58′ Αραμπατζής), Γιάγκο, Γκερέιρο (58′ Καλογέρης), Ρίκκα (66′ Ματεντζίδης), Τσαμουρλίδης (58′ Παπαδημητρίου), Αρκούδας (66′ Βλάχος), Λαγός (73′ Κουρέλας), Φούντας (73′ Νικολιάς), Γροντής (66′ Κοτσαρίδης), Μπουγαΐδης (73′ Αγκιρίμπα), Σταματής (58′ Τσίτας).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε