Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν είναι μόνο το ΟΑΚΑ! Δείτε πως σείεται το γήπεδο της Άιντραχτ [video]

Δεν είναι μόνο το ΟΑΚΑ! Δείτε πως σείεται το γήπεδο της Άιντραχτ [video]

Δεν είναι το ΟΑΚΑ το μόνο γήπεδο που όταν γεμίζει κόσμο και έχει παλμό προκαλεί πολλές φορές ανησυχία με τις ταλαντώσεις που γίνονται. Είναι και το γήπεδο της Άιντραχτ.

Η UEFA εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο ΟΑΚΑ, μετά και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής αρχής φέρεται να θορυβήθηκε με όσα είδε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όπως θα δείτε όμως στο παρακάτω βίντεο το ίδιο έχει συμβεί και στο γήπεδο της Άιντραχτ! Στο εντυπωσιακό βίντεο οι οπαδοί της Άιντραχτ χοροπηδούν και κουνούν επικίνδυνα τις κερκίδες στα μπαράζ για τον υποβιβασμό πριν από περίπου 2 χρόνια. Το Κόμερτσμπανκ Αρένα δονείται επικίνδυνα.

Δείτε το βίντεο από το γήπεδο της Άιντραχτ

Η UEFA φέρεται να έκανε ερώτηση, με σχετικό έγγραφο προς την διοίκηση του ΟΑΚΑ, για την ταλάντωση στο άνω διάζωμα του γηπέδου, με τους ιθύνοντες του γηπέδου να απαντούν με σχετική επιστολή στη ΓΓΑ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, η διοίκηση του γηπέδου έχει διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά ζητά να γίνουν και περαιτέρω έλεγχοι, παρότι η ταλάντωση είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια και θεωρείται φυσιολογική.

Video με την ταλάντωση στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Bayern München in Athen#SK72

Gepostet von Ultrachaos- Chaotisch und Wild am Mittwoch, 24. Oktober 2018

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις