Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δεν ξανάγινε! Τρεις παίκτες αστόχησαν στο ίδιο πέναλτι και αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας (video)

Δεν ξανάγινε! Τρεις παίκτες αστόχησαν στο ίδιο πέναλτι και αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρουμανία, με τρεις διαφορετικούς παίκτες να αστοχούν στην εκτέλεση ενός πέναλτι, αλλά τελικά να πληρώνει τη… νύφη ο τερματοφύλακας που δέχτηκε κόκκινη κάρτα λόγω διαμαρτυριών για τις επαναλήψεις.

Πετρολούλ Πλόεστι και Ραπίντ Βουκουρεστίου αγωνίζονταν χθες (11/7) για τα Play Off της 2ης κατηγορίας στη Ρουμανία, όταν στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και τότε έγινε ένα από τα πιο ασυνήθιστα πράγματα που έχει συμβεί ποτέ σε ματς.

Ο παίκτης που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη, αφού ο γκολκίπερ της Ραπίντ είχε βγει πολύ έξω από τη γραμμή, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κίτρινη κάρτα παρά τις διαμαρτυρίες του.

Την επανάληψη ανέλαβε να εκτελέσει άλλος παίκτης της Πλοέστι, για να αποκρούσει ξανά ο τερματοφύλακας της Ραπίντ, αλλά… διατάχθηκε πάλι επανάληψη, για τους ίδιους λόγους με την πρώτη, με τον τερματοφύλακα μάλιστα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Την τρίτη εκτέλεση ανέλαβε άλλος παίκτης, πετώντας τη μπάλα όμως άουτ, με την μεγάλη ευκαιρία να χάνεται, προσφέροντάς μας όμως ένα μνημειώδες περιστατικό, σε ένα ματς που κατά τ’ άλλα έληξε χωρίς τέρματα (0-0).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις