Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν θέλει να δικάσει κανείς! Νέες παραιτήσεις για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Δεν θέλει να δικάσει κανείς! Νέες παραιτήσεις για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης
ΦΩΤΟ intime

Ακόμη τρεις εφέτες παραιτήθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Το CAS επέστρεψε την υπόθεση στην ΕΠΟ, αναγκάζοντάς την σε νέα εκδίκαση στην ουσία της υπόθεσης, θεωρώντας ότι η πρόταση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική. Κανείς δεν ξέρει όμως πλέον ποιοι θα δικάσουν την υπόθεση, αφού υπήρξαν τρεις ακόμη παραιτήσεις εφετών.

“Προσωπικά προβλήματα που ανέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα” επικαλέστηκε η εφέτης Γκόγκολη, όπως και Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου, ενώ ο Νίκος Βόκας έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, δικαιολογώντας την απόφασή του.

Η επιστολή για την παραίτηση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

«Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου.

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος».

Πηγή: dikisports.blogspot.com

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις