Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δεν τίθεται θέμα Καρέρα στην ΑΕΚ

Δεν τίθεται θέμα Καρέρα στην ΑΕΚ

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ηττήθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μάσιμο Καρέρα συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ μετά τη νέα “σφαλιάρα”. Μέσα σε λίγες μέρες, η Ένωση αποκλείστηκε με πολύ άσχημα αποτελέσματα από τη συνέχεια του Europa League, ενώ έμεινε και πίσω στην κούρσα του τίτλου, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι της Ένωσης είναι προβληματισμένοι από την εικόνα της ομάδας, μιας και το χειρότερο δεν είναι η ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά η κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του αθηναϊκού ντέρμπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πάντως, δεν τίθεται θέμα Καρέρα τη δεδομένη στιγμή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει να στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος παραμένει στον πάγκο της ομάδας. 

Ίσως υπάρξει τις επόμενες μέρες κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας, ωστόσο το δεδομένο είναι ότι ο Καρέρα συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης και θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που συνοδεύτηκαν από κάκιστες εμφανίσεις.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις