Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δεν το χάνει! Η Μπάγερν “σκόρπισε” την Ντόρτμουντ [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν είχαμε ντέρμπι τελικά! Η Μπάγερν επικράτησε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ της Ντόρτμουντ με 4-1 μέσα στο Μόναχο, διατήρησε τη διαφορά των 10 βαθμών από την δεύτερη Λειψία και έδειξε πως μόνο αν την κλειδώσουν εκτός γηπέδου θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της φετινής “σαλατιέρας” στην Γερμανία έκανε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί ήταν απολαυστικοί και διέλυσαν μέσα στο Μόναχο την Ντόρτμουντ με το εντυπωσιακό 4-1.

Πλέον, η ομάδα του Αντσελότι θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα μόνο με… αυτοκτονία, αφού της έχει μείνει μόνο ένα δύσκολο ματς (αυτό στην έδρα της Λειψίας την τελευταία αγωνιστική) και θα μπορέσει να στρέψει την προσοχή της στους ημιτελικούς του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η παρέα των Ρόμπεν – Ριμπερί – Λεβαντόβσκι έκανε ότι ήθελε τους Βεστφαλούς, ανοίγοντας το.. χορό των γκολ μόλις στο 4′ με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Το 2-0 ήρθε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λεβαντόφσκι.

Ό Γκερέιρο έκανε το.. λάθος στο 20′ να μειώσει σε 2-1, αλλά ο Ρόμπεν, που βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, “χόρεψε” την αντίπαλη άμυνα -και τον Παπασταθόπουλο- και στο 49′ και πέτυχε το 3-1 με τον… κλασικό για τον Ολλανδό τρόπο. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 68′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε