Site icon NewsIT

Δια βίου αποκλεισμός στον οπαδό της Λέστερ που επιτέθηκε στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ

07.02.2022 | 12:35
Δια βίου αποκλεισμός στον οπαδό της Λέστερ που επιτέθηκε στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ

Soccer Football - FA Cup - Fourth Round - Nottingham Forest v Leicester City - The City Ground, Nottingham, Britain - February 6, 2022 A Leicester City fan is arrested by police after invading the pitch REUTERS/Craig Brough

Η απαράδεκτη κίνηση οπαδού της Λέστερ, να χτυπήσει παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους, δεν θα μείνει ατιμώρητη από τις “αλεπούδες”.

Η κάτοχος του Κυπέλλου Αγγλίας, Λέστερ, έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού, γνώρισαν βαριά ήττα στο «Σίτι Γκράουντ» από την Νότιγχαμ Φόρεστ με 4-1.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την εισβολή ενός οπαδού της Λέστερ στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε παίκτες της Νότιγχαμ, ενώ πανηγύριζαν.

Με τη βοήθεια της ασφάλειας απομακρύνθηκε από το γήπεδο και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

Από την πλευρά της, η Λέστερ ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε πως ο οπαδός τιμωρείται με δια βίου αποκλεισμό από τους αγώνες της ομάδας: «Ο σύλλογος δεν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές και ζητάει συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τους παίκτες που η ασφάλειά τους τέθηκε σε κίνδυνο. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί από όλους τους αγώνες της Λέστερ εντός και εκτός έδρας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version