Αθλητικά

Διαιτητής του Αταλάντα – Ολυμπιακός ο Ελβετός Σέρερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ελβετός διαιτητής, Σάντρο Σέρερ, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού ΑταλάνταΟλυμπιακός στην Ιταλία, για τη φάση των “32” του Europa League.

Ο 33χρονος Ελβετός ρέφερι είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, καθώς είχε σφυρίξει στις 5 Φεβρουαρίου 2020 τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (2-0).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Γιόνας Έρνι και τέταρτος ο Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι οι επίσης Ελβετοί Φενταγί Σαν και Μάρκο Φριτς.

Ο Σέρερ έχει διαιτητεύσει φέτος τρία παιχνίδια για το Champions League. Πρόκειται για τα Κλαμπ Μπριζ – Σίτι (1-1), Ζενίτ – Γιουβέντους (0-1) και Λειψία – Σίτι (2-1).  Επίσης ήταν διαιτητής του αγώνα Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ Μόσχας (1-1) για τους ομίλους του Europa League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αργεντινή – Αλγερία 3-0: «Ραψωδία» Μέσι με χατ τρικ στην πρεμιέρα της Αλμπισελέστε για το Μουντιάλ 2026
Έκανε το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και με 16 γκολ έπιασε στην πρώτη θέση των all time scorers των Παγκοσμίων Κυπέλλων τον Γερμανό Μίροσλαβ Κλόζε
Ο 38χρονος Lionel Messi πήρε την εθνική Αργεντινής από το χέρι στο ξεκίνημα του 23ου Παγκοσμίου Κυπέλλου