Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Διαψεύδει τα σενάρια για το NBA ο Λεμπρόν Τζέιμς: “Όλοι θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν”

Διαψεύδει τα σενάρια για το NBA ο Λεμπρόν Τζέιμς: “Όλοι θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο κορονοϊός έχει διακόψει και το NBA στις ΗΠΑ, αλλά οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η σεζόν συνεχίζονται, με τους διοργανωτές να έχουν στο πλευρό τους και τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι και φαίνεται ότι ανυπομονούν για τους αγώνες.

Παρότι η κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μοιάζει πιο δύσκολη από κάθε άλλη χώρα, παίκτες και ομάδες εμφανίζονται στην πλειοψηφία τους θετικοί στην επανέναρξη των αγώνων έστω και σε άδεια γήπεδα.

Κορονοϊός: “Πιέζουν” για οριστικό τέλος στο NBA

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μάλιστα έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα που ήθελαν παράγοντας των ομάδων και ατζέντηδες παικτών να “πιέζουν” για το οριστικό τέλος του NBA, επισημαίνοντας σε δική του ανάρτηση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο ίδιος.

Η ανάρτηση του Λεμπρόν Τζέιμς για το NBA

«Είδα ορισμένα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι παράγοντες και ατζέντηδες θέλουν να ακυρωθεί η σεζόν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Μόλις είμαστε όλοι ασφαλείς θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μου είναι έτοιμη. Κανένας δεν πρέπει να ακυρώσει το οτιδήποτε».

https://twitter.com/KingJames/status/1255912096929165312

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις