Site icon NewsIT

Διαρρήκτες απείλησαν να κόψουν τα δάχτυλα του Άσλεϊ Κόουλ μπροστά στα παιδιά του

12.04.2022 | 10:31
Διαρρήκτες απείλησαν να κόψουν τα δάχτυλα του Άσλεϊ Κόουλ μπροστά στα παιδιά του

epa08684063 TV pundit Ashley Cole sits on the stands ahead of the English Premier League match between Chelsea vs Liverpool in London, Britain, 20 September 2020. EPA/Michael Regan / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Στο “φως” βγήκαν λεπτομέρειες για την ληστεία στο σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ και της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος και είχε ζήσει στιγμές τρόμου, τον Ιανουάριο του 2022.

Ο άλλοτε διεθνής Άγγλος αμυντικός είχε πέσει θύμα διάρρηξης από αδίστακτους ληστές, οι οποίοι φέρονται να τον έδεσαν πισθάγκωνα, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, απειλώντας να του κόψουν τα δάχτυλα του χεριού του με πένσα.

Ο Κόουλ συμμορφώθηκε όμως στις υποδείξεις τους και έτσι γλίτωσε τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς του, με τους εγκληματίες να φεύγουν από το σπίτι του με κλοπιμαία ύψους 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version