Αθλητικά

Διέψευσε για Ζέκα και Βινίσιους ο Παναθηναϊκός

Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ζέκα όμως οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να διαψεύσουν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κρατήσει τον Ζέκα στο ρόστερ του μέχρι το 2017 αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι άνθρωποι της “πράσινης” ΠΑΕ διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν οτι ο Πορτογάλος έχει συμφωνήσει σε όλα και ξεκαθάρισαν ότι όταν συμβεί αυτό θα το ανακοινώσουν.

Διάψευση υπήρξε και για την περίπτωση του Πάουλο Βινίσιους ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα αλλά δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα