Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δίκη Μαρινάκη – Σισέ: Αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως απ’τον Γάλλο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αίθουσα του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά εκκενώθηκε, ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα, αλλά με την επιστροφή όλων για τη δίκη Βαγγέλη Μαρινάκη και Τζιμπρίλ Σισέ προέκυψαν δύο ζητήματα. Πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη θα συνεχιστεί η δίκη.

Η δίκη ξεκίνησε και πάλι, αφού οι έρευνες από τους πυροτεχνουργούς και τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά δεν εμφάνισαν κάτι επικίνδυνο.

Τότε, η πλευρά του Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε να εξαιρεθεί η εισαγγελέας της έδρας, αφού εμπλέκεται στη διαδικασία αυτοφώρου κατά του Κυριάκου Θωμαΐδη, την ώρα που έκανε την εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΪ, συνοδεία αστυνομικού που ήταν στην ασφάλεια του κ. Μαρινάκη.

Να αναφέρουμε πως η πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού αναφέρει πως είναι παράνομη η παράσταση της πολιτικής αγωγής και το πληρεξούσιο του Τζιμπρίλ Σισέ προς τους δικηγόρους του, καθώς υπάρχει παρέλευση της πενταετίας. Η πλευρά του Γάλλου παλαίμαχου επιθετικού όμως υποστήριξε πως η αγωγή κατατέθηκε δύο μέρες πριν παρέλθει η πενταετία.

Μετά από μία ώρα εξέτασης του αιτήματος από την έδρα, αποφασίστηκε η απόφαση για τα δυο αυτά θέματα να παρθεί από μια τριμελή σύνθεση δικαστηρίου, η οποία θα συνεδριάσει στις 19:00 και μόλις αποφανθεί, το πιθανότερο είναι να διακοπεί η δίκη και να συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε