Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Δικογραφία σε βάρος 13 οπαδών του Άρη για αδικήματα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Δικογραφία σε βάρος 13 οπαδών του Άρη για αδικήματα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα
Eurokinissi

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δεκατριών οπαδών του Άρη, για αδικήματα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε τον Ιανουάριο του 2023 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην περιοχή Χαριλάου.

Δικογραφία σε βάρος των 13 οπαδών σχηματίστηκε για ενεργοποίηση πυρσών στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, και σε τέσσερις εξ αυτών για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Το περιστατικό είχε συμβεί στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας, τον Ιανουάριο του 2023, στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μετά τη λήξη του και τον αποκλεισμό των Θεσσαλονικέων, είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το γήπεδο, μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και αστυνομικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δεκατριών ατόμων, ηλικίας 19 έως 36 ετών, καθώς κατείχαν και ενεργοποίησαν πυροτεχνικές κατασκευές (ναυτικούς πυρσούς). Τέσσερις άνδρες από τους δεκατρείς μπήκαν μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις