Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δημήτρης Ιτούδης και Φενέρμπαχτσε επισημοποίησαν το τέλος της συνεργασίας τους

Δημήτρης Ιτούδης και Φενέρμπαχτσε επισημοποίησαν το τέλος της συνεργασίας τους
Eurokinissi

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Φενέρμπαχτσε με τον Δημήτρη Ιτούδη. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) το “διαζύγιο” με τον Έλληνα τεχνικό.

Πήραν “διαζύγιο”! Φενέρμπαχτσε και Δημήτρης Ιτούδης, με την τουρκική ομάδα να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα και να βάζει “τέλος” στη συνεργασία τους.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Αντρέα Τρινκιέρι φέρονται ως υποψήφιοι να διαδεχτούν τον Ιτούδη, κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου άμεσα, καθώς την Παρασκευή (15/12, 19:45), η Φενέρ υποδέχεται τη Μονακό, για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Με ευχαριστίες προς τον Δημήτρη Ιτούδη” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ και προσθέτει: “Έχουμε λύσει τη συνεργασία μας με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος ήταν πρώτος προπονητής της ομάδας μας από τη σεζόν 2022-23. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Ιτούδη για τη συνεισφορά του στην οικογένεια της Φενερμπαχτσέ και να του ευχηθούμε επιτυχίες στο μέλλον στην καριέρα του”.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη 12η θέση της Euroleague με ρεκόρ 6-7, ενώ στo τουρκικό πρωτάθλημα έχει 8-3 και είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την Καρσίγιακα και την Μπεσίκτας πίσω από την Αναντολού Εφές που μετρά 10 νίκες και 1 ήττα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις