Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Δημήτρης Κουρμπέλης: «Μπακασέτας και Σιώπης μου είπαν τα πάντα για την Τράμπζονσπορ»

Δημήτρης Κουρμπέλης: «Μπακασέτας και Σιώπης μου είπαν τα πάντα για την Τράμπζονσπορ»
Intime.gr

Στον ρόλο που έπαιξαν οι Μπακασέτας και Σιώπης στη μετεγγραφή του στην Τράμπζονσπορ, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, κατά την παρουσίασή του από τον τουρκικό σύλλογο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε ότι οι Μπακασέτας και Σιώπης τον βοήθησαν να πάρει την απόφαση, για να αποδεχθεί την πρόταση της Τράμπζονσπορ και να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τράμπζονσπορ. Γνωρίζω πως βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Γνωρίζω πολύ καλά τους Μπακασέτα και Σιώπη. Μου είπαν τα πάντα για την ομάδα και το μέγεθος του συλλόγου. Είναι καθήκον μου να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά. Είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια της ομάδας, γιατί οι φίλοι μου Μπακασέτας και Σιώπης αγωνίζονται εδώ. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας” ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να πει κάποια πράγματα για τον εαυτό του: “Ξεκίνησα την καριέρα μου ως αμυντικός. Στη συνέχεια αγωνίστηκα ως 6άρι, ενώ πέρυσι χρησιμοποιήθηκα ως 8άρι. Ο προπονητής είναι εκείνος που θα αποφασίσει που θα με χρησιμοποιήσει. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις