Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, θέλω να δω τον πυλώνα με τη μορφή του Σεραφείδη»

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, θέλω να δω τον πυλώνα με τη μορφή του Σεραφείδη»

Η επιδείνωση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη επέσπευσε το έργο με τους πυλώνες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έπειτα από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Στέλιος Σεραφείδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο θρύλος της ΑΕΚ θα βρίσκεται για πάντα στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφειας, μιας κι είναι ένας από τους τέσσερις πυλώνες του νέου γηπέδου, μαζί φυσικά με τους Μαύρο, Παπαϊωάννου και Νεστορίδη.

Με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, το συγκεκριμένο έργο στο γήπεδο έγινε νωρίτερα από ότι προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα.

Όταν ο γιατρός του Στέλιου Σεραφείδη, Πάρις Κοσμίδης, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι η υγεία του δεν πήγαινε καλά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να ξεκινήσει αμέσως το σχέδιο με τους πυλώνες, με πρώτον αυτόν του Σεραφείδη.

“Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου. Μακάρι ο μεγάλος Σεραφειδης να προλάβει και να μπει στο γήπεδο και περπατήσει εντός του γηπέδου στα εγκαίνια αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα”, ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις