Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Μωραΐτης: «Να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος»

Δημήτρης Μωραΐτης: «Να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/6) την απόκτηση του Δημήτρη Μωραΐτη, ενισχύοντας την περιφέρεια του και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του.

Ο Έλληνας γκαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του τριφυλλιού και δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τον Παναθηναϊκό να γίνεται επτάστερος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού:

Για τα συναισθήματα που νιώθει μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό: «Τα συναισθήματά μου είναι, πραγματικά, απερίγραπτα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ για όλα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ».

Για τους στόχους του με το «τριφύλλι»: «Γενικά, δε μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, αλλά, προφανώς, ένας μεγάλος στόχος που θα ήθελα να εκπληρωθεί, είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός επτάστερος. Πιστεύω ότι είναι το όνειρο και το όραμα όλων μας, θα ήταν τεράστια επιτυχία για μένα».

Για το αν ονειρευόταν από μικρός να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό: «Προφανώς, πιστεύω πως είναι όνειρο κάθε παιδιού να αγωνιστεί σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και στην Ευρωλίγκα. Όπως είπα και πριν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ και δε βλέπω την ώρα να παίξω μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο».

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Πιστεύω πως θα μάθω πολλά απ’ αυτόν, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρωλίγκας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει πάρει δύο Ευρωλίγκες, back to back. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Για το γεμάτο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονώ, περιμένω πώς και πώς να παίξω σε γεμάτο ΟΑΚΑ, να νιώσω τον κόσμο να φωνάζει για εμάς. Θέλω να το νιώσω, πραγματικά ανυπομονώ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας: «Περιμένω από τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, να μας στηρίζει καθημερινά. Εγώ από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φτάσουμε όλοι μαζί εκεί που θέλουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις