Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δίπλα στον Παναθηναϊκό και στην Ξάνθη ο Αλαφούζος! “Συνεχίζουμε με Αναστασίου”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο ισχυρός άντρας των “πρασίνων” δεν μένει μόνο στην επίσκεψη του στο Κορωπί, πριν την αναμέτρηση με τους Ακρίτες για την 6η αγωνιστική της Superleague – Συνεχίζεται η στήριξη σε Αναστασίου

Μετά την επίσκεψη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και το νέο πριμ -το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ- ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά το σαββατιάτικο παιχνίδι της ομάδας με την Ξάνθη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρεθεί στο πλευρό του “τριφυλλιού”, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν προγραμματισμένο.

Όσον αφορά την επίσκεψη του στην προπόνηση του Παναθηναϊκο, ο κ. Αλαφούζος επανάλαβε για μια ακόμη φορά τη στήριξή του στον Γιάννη Αναστασίου. «Θέλω να είστε σίγουροι ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι προπονητής σας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, παρά τα όσα μπορεί να έχετε διαβάσει. Συνεπώς, σας καλώ να σεβαστείτε την επιλογή της διοίκησης. Συνεχίζουμε με τον κ. Αναστασίου και θέλω όλοι σας να το ξέρετε και να μη διαβάζετε τα όσα γράφονται», είπε, αρχικά, ο πρόεδρος της ομάδας για να συνεχίσει:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά, αλλά είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Σας έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά όλοι κρίνεστε. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση όλοι μαζί, με ομαδικό πνεύμα, μαχητικότητα, βελτίωση και αμοιβαίο σεβασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει τέτοιες αντιξοότητες να τις ξεπερνά».

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας εξέφρασε και κάποια παράπονα για τις διαρροές στον Τύπο. «Δεν γίνεται όλα όσα λέγονται εδώ ή όλα όσα δοκιμάζει ο προπονητής να γίνονται γνωστά στους δημοσιογράφους», είπε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι «αυτά θα πρέπει να σταματήσουν, γιατί μας βλάπτουν».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε