Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

“Διπρόσωπος” ο ΠΑΟΚ! Εντυπωσίασε ο Ελ Καντουρί με Άντερλεχτ

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (2-2) με την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στην Ολλανδία. “Ανύπαρκτοι” στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς, πρωταγωνίστησαν στην επανάληψη. Ο Ελ Καντουρί και τα δυο τέρματα του “δικέφαλου του Βορρά”.

Ισόπαλος (2-2) αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ, στο δεύτερο ματς – προετοιμασίας που έδωσε στην Ολλανδίας.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ήταν επιεικώς… ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να κάνει ούτε μια επιθετική προσπάθεια, αφού έδειξε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Η Άντερλεχτ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (41’ και 45’+1’) με κεφαλιές των Μπορνό και Γκέρκενς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Δυο απόαυτές, οι Ελ Καντουρί και Λάμπρου έκαναν τη διαφορά.

Στο 47’ ο Ελ Καντουρί με ωραία περιστροφή του σώματός, πλάσαρε και μείωσε σε 2-1, ενώ ο Μαροκινός διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 53’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έπειτα από τέλεια σέντρα του Λάμπρου.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο:

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίντι, Κρέσπο – Μαουρίσιο, Χαρίσης – Ενρίκε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ – Κουλούρης

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο:

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Ρέι – Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μπαλογιάννης – Κάνιας, Σάχοφ – Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λάμπρου – Μυστακίδης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις