Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Θρήνος στη Βέροια για τον Άλκη

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Θρήνος στη Βέροια για τον Άλκη
Intime.gr

Συγκλονισμένη είναι η Ελλάδα με το νέο κρούσμα οπαδικής βίας, που προκάλεσε το θάνατο του 19χρονου Άλκη. Στο πένθος η Θεσσαλονίκη και η Βέροια – Φίλοι του νεαρού και του Άρη στο σημείο της δολοφονίας

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους! Νεκρός από τυφλό οπαδικό μίσος έπεσε ο 19χρονος Άλκης, με την ελληνική κοινωνία να.. βράζει και να απορεί για τα περιστατικά βίας που εξακολουθούν να γίνονται.

Το φονικό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (01.02.2022) στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη. Οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν πλησίασαν την παρέα των νεαρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις πριν εξαπολύσουν την επίθεση.

Εκτός από τον 19χρονο που έπεσε νεκρός, τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι σοβαρά δύο φίλοι του, ένας ακόμη 19χρονος κι ένας 20χρονος που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται. Ο άτυχος 19χρονος, φοιτητής στο ΑΠΘ, φαίνεται να εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν τα χτυπήματα.

Η τοπική κοινωνία της Βέροιας πενθεί για το… χαμό ενός παιδιού της, την ώρα που γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την κηδεία του άτυχου νέου. Η οικογένεια καθώς και οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη, θα αποχαιρετίσουν τον άτυχο 19χρονο στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 19χρονος έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια, λόγω του πατέρα του που είναι αξιωματικός του στρατού. Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Ο νεαρός Αλκιβιάδης δεν είχε οργανωμένη οπαδική δράση, ούτε συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών. Παρόλα αυτά, δολοφονήθηκε αναίτια πολύ κοντά στο γήπεδο Χαριλάου,

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του, φίλοι δικοί του αλλά και της ομάδας του Άρη βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του και άφησαν λουλούδια, αναμμένα κεριά, ακόμα και κασκολ των “κίτρινων”, δίνοντας έτσι το δικό τους.. τόνο στο βαρύ κλίμα που έχει σκεπάσει την πόλη.,

Ολόκληρη η περιοχή είναι σοκαρισμένη, με τον κόσμο να συζητάει διαρκώς ότι συνέβη. Σε μακρινή απόσταση από το σημείο, βρίσκεται η διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις