Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Δώνης: “Είμαι θυμωμένος”

Δώνης: “Είμαι θυμωμένος”

Η Μακάμπι δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ, με τον Γιώργο Δώνη να είναι εκνευρισμένος με τους παίκτες του.

Οι πρωταθλητές Ισραήλ, σε αντίθεση με την παρουσία τους στα προκριματικά του Champions League, στο πρωτάθλημα δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ισοφαρίστηκε στο 89΄ από την Μπνέι Γιεχούντα κι έμεινε χωρίς νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση μας. Όταν σε τέτοιου είδους ματς δίνεις ευκαιρία στους αντιπάλους, τότε στο τέλος έρχονται αρνητικά αποτελέσματα. Δεν τα δώσαμε όλα, είχαμε 2-3 καλές στιγμές, προσπαθήσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εν τέλει ήμασταν πολύ χαλαροί, απογοητευτικοί. Είμαι πολύ θυμωμένος με τους παίκτες μου.

Θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μετά το γκολ που πετύχαμε, στα τελευταία λεπτά χάσαμε την ισορροπία μας, δίναμε την μπάλα στους αντιπάλους μας και στο φινάλε δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο», τόνισε εμφανώς ενοχλημένος ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού. ​

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις