Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Δώνης: Γίναμε πιο απειλητικοί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την Μονς εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης που μίλησε και για την επιστροφή των διεθνών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη

Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: “Οταν δίνεις στους παίκτες να κάνουν δύο τρία πράγματα συγχρόνως, είναι δύσκολο, μπορεί να μην τα κάνουν. Πάντως, εγώ έμεινα ικανοποιημένος και αυτό που είχαμε πει να γίνουμε πιο απειλητικοί, το καταφέραμε”.

Για τον Μπαρνς: “Πολλές φορές δεν είναι εφικτό σε μικρό χρονικό διάστημα να βγάλεις συμπέρασμα. Η ετοιμότητα του Μπαρνς δεν είναι σε υψηλά επίπεδα, το ξέραμε αυτό. Είναι δύσκολη η απόφαση αλλά είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε μία απόφαση για το καλό της ομάδας. Γιατί η ομάδα σε κάποιες θέσεις χρειάζεται παίκτες”.

Για τους απόντες: “Δεν αφορά μόνο την προετοιμασία αλλά και το παιχνίδι μας. Όταν λείπουν 4 παίκτες, μαζί με τον Φωτάκη, δεν κρύβουμε ότι είναι πρόβλημα. Γιατί αυτοί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αρχίσουν από την αρχή, αλλά επειδή έχουν παραστάσεις νομίζω ότι θα προσαρμοστούν γρήγορα”.

Για την αγάπη του κόσμου: “Φυσιολογικά όπως κάθε άνθρωπος είναι ωραίο ο φίλαθλος να αγαπάει την ομάδα του και να την στηρίζει. Εμείς θέλουμε να κάνουμε καλά την δουλειά μας και να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα”.

Για τον Σταφυλίδη: “Νομίζω έχει κάνει κάποιες διακοπές. Θα έρθει στην ομάδα, θα μιλήσουμε με τον γυμναστή και αναλόγως θα κυλήσει το πρόγραμμα και των διεθνών και του Σταφυλίδη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε