Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

“Δώρο” από Στιλ στον Πανιώνιο! “Στοπ” για τον… ανύπαρκτο Παναθηναϊκό

Πηγή:Eurokinissi
Πηγή:Eurokinissi

Το “τριφύλλι” ήταν… άνευρο και χωρίς διάθεση στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος ήταν παθιασμένος και αποφασισμένος και το απίστευτο λάθος του Στιλ έδωσε τη νίκη (1-0) στους “κυανέρυθρους”. Δοκάρι ο Ζέκα στο 75′ – “Ξύπνησαν” στο τελευταίο πεντάλεπτο οι “πράσινοι”, αλλά ήταν.. αργά

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι τους, το οποίο εφάρμωσαν πολύ καλά, το “τριφύλλι” έμφάνισε έντονα προβλήματα σε όλες του τις γραμμές και το… δώρο του Στιλ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε από την αρχή του παιχνιδιού να έχει στην κατοχή του την μπάλα και να φτάσει στα καρέ του Παπαδόπουλου, κάτι που όμως ήταν δύσκολο, αφού ο Πανιώνιος δεν του άφησε χώρους για να γίνει απειλητικός (διπλή χώνη άμυνας). Επιθετικά, οι όποιες μπαλιές γίνονταν στον Καραμάνο δεν είχαν τύχη, ενώ και ο Μπουμάλ μαρκαρίστηκε σωστά.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σε χαμηλό τέμπο, με κάποια μακρινά σουτ από Καρέλη και Σιώπη να μην ανησυχούν τους δυο πορτιέρο. Οι “κυανέρυθροι” έβγαλαν… ενέργεια, πιέζοντας πολύ τα χαφ των “πρασίνων” στον χώρο του κέντρου κι έτσι η υπεροχή των φιλοξενούμενων δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες.

Η πρώτη φάση που έκανε τον κόσμο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης να σηκωθεί απ’ τις θέσεις του έγινε στο 30′, όταν ο Στιλ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Οικονόμου. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας έκανε τραγική εκτίμηση στην μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα και δέχθηκε το 1-0.

Ο Αναστασίου προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, παιρνόντας στο παιχνίδι τους Καλτσά και Μαρινάκη (βγήκε ο “άφαντος” Πέτριτς) και.. ανεβάζοντας τον Ζέκα -από τα δεξιά της άμυνας- στο χώρο του κέντρου. Η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες των γηπεδούχων και η έλειψη κίνησης από τους “πράσινους” διατήρησαν μέχρι το 55′ την ίδια εικόνα στο ματς.

Παρά και την είσοδο του Νίνη, οι Νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που πίεσαν για ένα ακόμα γκολ. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να μην πατά στην αντίπαλη περιοχή, το μακρινό σουτ του Ζέκα 75′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, η προσπάθεια του Καλτσά στο 89′ ανάγκασε τον Έλληνα πορτιέρο να διώξει σε κόρνερ, ενώ και η κεφαλιά του Μπεργκ στις καθυστερήσεις πέρασε μόλις άουτ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Καραμάνος (Μητρόπουλος 74′), Μπουμάλ (Βιγιάλμπα 87′), Κόρμπος, Μασούρας, Μπακασέτας (Καρίμ 92′).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Στιλ, Ζέκα, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (Μαρινάκης 46′), Αμπέντ (Νίνης 68′), Πράνιτς, Πέτριτς (Καλτσάς 46′), Καρέλης, Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε