Αθλητικά

Δουλειά στην τακτική από Σάντος

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας συνεχίζεται με τον Φερνάντο Σάντος να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα,την Τρίτη ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση σε κομμάτια της τακτικής. Επίσης, έγιναν κάποιες ασκήσεις με τους Μήτρογλου και Κατσουράνη να δίνουν στηρίγματα και να ανοίγουν χώρο για τους υπόλοιπους.

Στο τέλος έγινε ένα διπλό στο μισό γήπεδο με αρκετές παρατηρήσεις από τον ομοσπονδιακό. 

Για ακόμη μία φορά στη «βασική» ομάδα ήταν οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου. 

Σημειώνεται από πως από την Τετάρτη και μέχρι να αποχωρήσει η αποστολή για την Λισαβόνα (και το φιλικό με την Πορτογαλία στις 31 Μαΐου)  δεν θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.

Σαλπιγγίδης: Η Εθνική ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα