Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύο κρούσματα κορονοϊού στη Γαλατασαράι λίγες μέρες μετά την ένταση στο Ελ. Βενιζέλος

Δύο κρούσματα κορονοϊού στη Γαλατασαράι λίγες μέρες μετά την ένταση στο Ελ. Βενιζέλος

Δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Γαλατασαράι, τέσσερις ημέρες μετά το μπλόκο των ελληνικών αρχών στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η Γαλατασαράι ενημέρωσε επίσημα ότι δύο μέλη της έχουν κορονοϊό. «Οι δοκιμές Covid-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για τους παίκτες της ομάδας της Γαλατασαράι, το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους μας και το διοικητικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι δύο από τους παίκτες μας είναι θετικοί. Έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται το πρωτόκολλα θεραπείας και η καραντίνα», αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου.

 

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τα όσα είχαν συμβεί στο “Ελ. Βενιζέλος”. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα η αποστολή της Γαλατασαράι προσγειώθηκε στην Ελλάδα για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα μέλη της τουρκικής ομάδας δεν είχαν δεκτεί να υποβληθούν σε rapid test όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας μας, με αποτέλεσμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιάς να “μπλοκάρει” την είσοδο τους στη χώρα.

Το θέμα, μάλιστα, πήρε γρήγορα πολιτικές διαστάσεις, με τους Τούρκους να επιστρέφουν στην Κωνσταντινούπολη και να κάνουν το δικό τους “σόου”, φτάνοντας στο σημείο να καλέσουν τον Έλληνα Πρέσβη στο τουρκικό ΥΠΕΞ και να υπάρξει ακόμα κι επαφή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις