Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δύο προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ για επεισόδιο με Μπαρτζώκα στο Κύπελλο μπάσκετ

Δύο προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ για επεισόδιο με Μπαρτζώκα στο Κύπελλο μπάσκετ

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το Final Four στο Κύπελλο μπάσκετ που διεξάγεται στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης.

Μετά από το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ στη μικτή ζώνη.

Ορισμένοι οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν φραστικά στον Έλληνα τεχνικό των Πειραιωτών. Το επεισόδιο έληξε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την επέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα, μάλιστα με την ΕΛ.ΑΣ. έγιναν δυο προσαγωγές.

Να σημειωθεί ότι τα μέτρα στο Ηράκλειο για το τριήμερο του Final Four είναι δρακόντεια, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των ομάδων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας) που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση.

«Η ΑΕΚ προσπάθησε και έπαιξε με το μυαλό μας. Μας ανάγκασε να πάμε σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε. Κατεβάσαμε το ρυθμό μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Νομίζω δεν κινδυνέψαμε, παρά το γεγονός ότι τελείωσε στους έξι πόντους. Θα μας κάνει καλό για τον τελικό, θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα προετοιμαστούμε αύριο για να κατακτήσουμε το Κύπελλο την Κυριακή», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Ήρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό με στρατηγική και αυταπάρνηση. Για να κάναμε την υπέρβαση θα έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι. Είναι δύσκολη η διαχείριση, το διασκεδάσαμε, παίξαμε καλά και πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία.

Ξέραμε αν είμαστε κοντά στο σκορ θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό. Θέλαμε ο Φλιώνης να σκοράρει στο ένας εναντίον ενός. Είδαμε Έλληνες παίκτες με καλή απόδοση από την πλευρά μας. Ελπίζουμε να έχουμε κι άλλα πρόσωπα για να παίζουμε κανονικά… διπλό στην προπόνηση», υποστήριξε από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας.

Για τον Λάνγκφορντ πρόσθεσε: «Δεν είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί. Βοηθάει η διακοπή για να βρει τα πατήματα του. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του, έχει διάθεση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις