Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Μπέντο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έντονος είναι ο προβληματισμός που έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η εικόνα που παρουσίασαν οι “ερυθρόλευκοι” στην τελευταία “μάχη” των ομίλων του Europa League, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έμειναν δυσαρεστημένοι με τα όσα είδαν από τους “ερυθρόλευκους” στον αγωνιστικό χώρο του “ΓΣΠ” και θεωρούν πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν καλύτερη εμφάνιση και να πάρουν ακόμα και τη νίκη, η οποία θα τους έδινε την πρωτιά στον όμιλο

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν και στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ, τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο τους και θα βρεθούν στους ανίσχυρους στην κλήρωση της Δευτέρας (12/12) για τους “32” του Europa League.

Η “εικόνα” που είχαν οι Πειραιώτες έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στην ομάδα. Την περισσότερη κριτική λαμβάνει ο Πάουλο Μπέντο, που… ελέγχεται και για την αξιοποίηση του ρόστερ. Παρά τον προβληματισμό, προσωρινά δεν φαίνεται να τίθεται μέχρι στιγμής θέμα για το μέλλον του Μπέντο στον πάγκο της ομάδας. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από την εικόνα του Ολυμπιακού στα επόμενα ματς.

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το αν υπάρξει κάποια κίνηση στο μετεγγραφικό παζάρι, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε