Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Δύσκολα θα μείνει στην Μπαρτσελόνα” είπε ο πατέρας του Μέσι πριν το ραντεβού με Μπαρτομέου (video)

“Δύσκολα θα μείνει στην Μπαρτσελόνα” είπε ο πατέρας του Μέσι πριν το ραντεβού με Μπαρτομέου (video)
Reuters

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στη Βαρκελώνη, για να συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Η ατάκα που έριξε ήταν… αποθαρρυντική για τους φίλους των καταλανών.

Ο Χόρχε Μέσι έφτασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (02.09.2020) στη Βαρκελώνη και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι θα επαναλάβει στη διοίκηση της ομάδας την απόφαση του Αργεντινού, να αποχωρήσει από τους “μπλαουγκράνα”.

Αν και δεν έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, εκεί όπου τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι, μια… ατάκα του στο «El Chiringuito TV» δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους φίλους των Καταλανών.

«Ο Λέο δύσκολα θα μείνει στην Μπαρτσελόνα» ανέφερε ο Χόρχε Μέσι, προσερχόμενος στα γραφεία της “Μπάρτσα”.

Τις επόμενες ώρες, Μέσι και Μπαρτομέου αναμένεται να συζητήσουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, σχετικά με το μέλλον του «ψύλλου» στους «μπλαουγκράνα». Και όπως έχει αναφερθεί εκτενώς στον ισπανικό Τύπο, αμφότεροι θα επιμείνουν στις θέσεις τους.

Ο Μπαρτομέου, ο οποίος δεν θέλει να μείνει στην… ιστορία ως ο πρόεδρος που έχασε τον Λιονέλ Μέσι, θα υποστηρίξει πως ο διάσημος Αργεντινός δεν είναι ελεύθερος να φύγει χωρίς αντίτιμο και θα προτείνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλόγως αμετακίνητος, αναμένεται να εμφανισθεί και ο πατήρ Μέσι, με τη μόνη διαφορά, πως θα ρίξει στο τραπέζι την πρόταση μίας κοινά αποδεκτής λύσης, που θα περιλαμβάνει και κάποιο ποσό, δεδομένου ότι ο Λιονέλ θέλει να αποχωρήσει από το “Καμ Νου”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις