Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έδεσαν τον Νίκολας Οταμέντι γύρω από τον λαιμό και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του

Έδεσαν τον Νίκολας Οταμέντι γύρω από τον λαιμό και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του
Reuters

Απίστευτη είδηση για τον αμυντικό της Μπενφίκα. Ο Νίκολας Οταμέντι δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του, από τέσσερις ληστές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από ξένα Μέσα, ο Νίκολας Οταμέντι δέχθηκε επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι από τέσσερις ληστές, τα χαράματα της Δευτέρας (13.12.2021) λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Φαμαλικάο.

Όπως προκύπτει, οι ληστές “έπιασαν” τον παίκτη με την επιστροφή του από το ματς, έδεσαν τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι με μια ζώνη γύρω από τον λαιμό και στη συνέχεια απέσπασαν χρήματα, χρυσαφικά αλλά και άλλα αντικείμενα πολύτιμης αξίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάποια ΜΜΕ από την Πορτογαλία, μέσα στο σπίτι καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού ήταν η σύζυγος του 33χρονου αμυντικού, Μισέλ και ο γιος τους, ενώ κάποια άλλα αναφέρουν ότι τον οδήγησαν -δεμένο με αυτό τον τρόπο- στο ίδιο δωμάτιο με την οικογένεια του!

Το συμβάν επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της και η Μπενφίκα, που ανέφερε ότι -πέρα από το σοκ που έχουν υποστεί, ο Οταμέντι και η οικογένειά του είναι καλά στην υγεία τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις