Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Έδιωξαν ποδοσφαιριστή γιατί πήγε 3 παίκτες U17 σε οίκο ανοχής”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Απίστευτη είδηση από την γερμανική “Bild” που αποκαλύπτει το λόγο που ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς αποτελεί “παρελθόν” από τη Στουτγκάρδη.

Σύμφωνα με την Bild, ο πρώην πλέον παίκτης της Στουτγάρδη, γιόρτασε το καρναβάλι σε μία ντισκοτέκ και στη συνέχεια , μαζί με τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα κάτω των 17 ετών, πήγε σε έναν οίκο ανοχής, παρόλο που δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα της ηλικίας τους.

Μια βραδιά που έκλεισε με επεισοδιακό τρόπο, που τελικά του κόστισε τη θέση του στη γερμανική ομάδα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που ακολούθησε, ένας από τους τρεις πιτσιρικάδες, εισήχθη στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Το κεφάλι κάτω και τα μάτια πρησμένα από τα δάκρυα. Έτσι, χθες ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς εγκατέλειψε το αθλητικό κέντρο της Στουτγάρδης, ακούγοντας το χειροκρότημα από τριάντα φιλάθλους. Δεν ήταν υποδειγματικός επαγγελματίας, αλλά με τους οπαδούς του ο Κέβιν είχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση.

Όμως η Στουτγκάρδη πιστεύει ότι δεν είναι καλό παράδειγμα για τους νέους και αποφάσισε να τον απολύσει. Εκείνος με δάκρυα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει (τουλάχιστον για την ώρα) από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε