Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έδωσε το μετάλλιο του Μαραθωνίου στον Κοντονή!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Μάγδα Γαζέα δώρισε το μετάλλιο που κατέκτησε για την 3η θέση στον στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (2:55:35) στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Η Γαζέα, που κατέκτησε το 12ο μετάλλιό της στη διοργάνωση, ήταν 2η στην κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο κ. Κοντονής παρέλαβε συγκινημένος το χάλκινο μετάλλιο και δήλωσε: «Η χαρά και η συγκίνηση που νιώθει κανείς μετά από τέτοιες ενέργειες δεν περιγράφεται. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να στείλω ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες αθλητές που κοπιάζουν στους στίβους, ότι η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τις τεράστιες προσπάθειές τους και δηλώνω απερίφραστα ότι η Πολιτεία θα βρίσκεται δίπλα τους με όσα μέσα διαθέτει, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την πορεία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο». Ο κ. Κοντονής βρέθηκε χθες στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο για να συγχαρεί όλους τους νικητές.

Από την πλευρά της η Μάγδα Γαζέα είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρίσκεται δίπλα μας ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, που κατάγεται και από την Ζάκυνθο. Του δώρισα το μετάλλιο μέσα από την καρδιά μου και ειλικρινά θα ήθελα να έχω πάρει και το κύπελλο για να του το χαρίσω».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε