Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΕΑ: «Γιώργος και Νίκος Σαββίδης παραπέμπονται για το κακούργημα του εκβιασμού»

ΕΕΑ: «Γιώργος και Νίκος Σαββίδης παραπέμπονται για το κακούργημα του εκβιασμού»
Intime.gr

Η κλήση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ αποδίδεται σε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης παραπέμπονται για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε στη δημοσιότητα την κλήση της προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος κατηγορείται ότι υπέβαλε στην Επιτροπή ψευδή υπεύθυνη δήλωση, με την οποία βεβαιώνει ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα που να μην του επιτρέπει να είναι μέλος του Δ.Σ.

Σύμφωνα με την κλήση της ΕΕΑ, κατά του Γιώργου Σαββίδη (ο οποίος παραιτήθηκε πριν ένα 24ωρο από το Δ.Σ. της ΠΑΕ) έχει εκδοθεί αμετάκλητο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη, κάτι που συνιστά κώλυμα για συμμετοχή σε διοικητικό συμβούλιο.

ΠΑΟΚ κατά Λευτέρη Αυγενάκη: «Ο πιο επικίνδυνος υφυπουργός στην ιστορία, γελοιοποιεί τους θεσμούς»

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή, προκύπτει παράβαση των διατάξεων «περί κωλυμάτων» για το μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, αφού ο ίδιος και ο Νίκος Σαββίδης κατηγορούνται για κακούργημα.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης που δημοσιοποιήθηκε από την ΕΕΑ, αμφότεροι παραπέμπονται για κακουργηματική εκβίαση και κατά συνέπεια ο Γιώργος Σαββίδης δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στη διοίκηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις