Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έφτασε ο Καμπέσας! “Το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (14/7) ο Μπράιαν Καμπέσας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στο “τριφύλλι”.

Ο 20χρονος εξτρέμ θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο (15/7) κι εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους “πράσινους”. Υπενθυμίζεται ότι ο Καμπέσας έρχεται στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από την Αταλάντα.

“Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Συγκεντρωμένος θα προσπαθήσω για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό”, δήλωσε αρχικά ο Καμπέσας και πρόσθεσε: “Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω καλά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας. Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένας σημαντικός και ιστορικός σύλλογος. Όλοι μιλούν για τον Παναθηναϊκό και τώρα που είμαι νέος θα ήθελα να παίξω για αυτόν και μαζί του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Τέλος, αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του: “Έχω ξεκινήσει προετοιμασία με την Αταλάντα. Έκανα προπονήσεις. Είμαι σε φόρμα και βρίσκομαι εδώ για το καλύτερο δυνατό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε