Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/06/26) τον Μπάλσα Πόποβιτς, με τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα να δείχνει ενθουσιασμένος για την επικείμενη μεταγραφή του.
Ο Πόποβιτς θα χρειαστεί να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Στις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο φάνηκε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα της καριέρας του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας της Ευρώπης και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς. Νομίζω ήταν το ιδανικό τάιμινγκ να έρθω εδώ, μετά από μία τέλεια χρονιά πέρυσι για μένα να αγωνιστώ τώρα για τον Ολυμπιακό.
Δεν γινόταν να πω “όχι” στον Ολυμπιακό. Ηθελα πολύ να έρθω εδώ. Ονειρεύομαι ότι θα πάρουμε το double και φυσικά να παίξω στο Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος πορτιέρε.
Ο Ολυμπιακός θα δώσει 1.500.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, με την σέρβικη ομάδα να κρατά και το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη, ο οποίος θα λάβει κανονικά μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΟΦΚ Βελιγραδίου, με την οποία είχε 34 συμμετοχές.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την απόκτηση και των Κάρμο, Ρόκα και Στάνιτς.