Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εγραψαν… ιστορία οι Γουόριορς! “Σκούπισαν” τους Σπερς [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

“Πήραν” τη Δύση και τώρα θέλουν να επιστρέψουν και στην κορυφή. Οι Γουόριορς νίκησαν 129-115 τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο, έκαναν το 4-0 στη σειρά των τελικών και περιμένουν να μάθουν ποιον από τους Καβαλίερς – Σέλτικς θα πρέπει να ξεπεράσουν για να πάρουν και πάλι το “δαχτυλίδι” του ΝΒΑ. Διαβάστε το ρεκόρ που έκαναν – Αποθέωση για Τζινόμπιλι, που είναι άγνωστο το αν θα.. κρεμάσει τη φανέλα του.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκρίθηκαν στον τρίτο συνεχόμενο τελικό τους στο ΝΒΑ, αφού νίκησαν με 129-115 στους Σπερς στο Σαν Αντόνιο και έκαναν 4-0 το σκορ στους τελικούς της Δύσης, στην οποία αναδείχθηκαν πρωταθλητές.

Ηταν μία ιστορική βραδιά για τους “πολεμιστές”, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του NBA που ξεκινά τους τελικούς με ρεκόρ 12 σερί νίκες, ενώ η τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε τελικούς που κατάφεραν, είναι κάτι που στην Δύση, πριν από αυτούς είχαν πετύχει μόνο οι Λέικερς.

Η ομάδα του Σαν Αντονιο, αν και προσπάθησε δεν τα κατάφερε, μιας και η έλλειψη του τραυματία Λέοναρντ ήταν περισσότερο από εμφανής.

Ο Στεφ Κάρι με 36 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ που πρόσθεσε 29 πόντους και 12 ριμπάουντ ξεχώρισαν για την ομάδα του Στιβ Κερ. Οι Τεξανοί αποθέωσαν τον Μανού Τζινόμπιλι (15πόντοι, 7ασίστ), που είναι άγνωστο αν θα.. κρεμάσει τη φανέλα του.

“Αισθάνομαι πως μπορώ ακόμα να παίξω, αλλά δεν είναι αυτό που θα κρίνει την οριστική μου απόφαση. αλλά το πως νιώθω. Κατάλαβα πως οι φίλοι των Σπερς θέλουν να αποσυρθώ με τον τρόπο που με αποθέωσαν! Βρίσκομαι κοντά σε αυτό το σημείο, δεν είναι μυστικό. Θέλω όμως να περιμένω πρώτα 3-4 εβδομάδες και μετά θα καθίσω με την γυναίκα μου να δούμε τι θα κάνω και αν θέλω να μπω στην διαδικασία αυτή για ακόμα μία σεζόν”, τόνισε ο Μανού Τζινόμπιλι μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε