Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εισαγγελέας και κάμερες αστυνομικών στο ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας

Εισαγγελέας και κάμερες αστυνομικών στο ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας

Οδηγίες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης  για την αποτροπή  επεισοδίων στην ελληνοτουρκική ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας, η οποία θεωρείται κρίσιμη λόγω των πολιτικών εξελίξεων με την Τουρκία.

Η αθλητική εισαγγελέας Σοφία Διπλοϊδου κάλεσε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, εφιστώντας την προσοχή  για την ενδεχόμενη πρόκληση επεισοδίων στον ποδοσφαιρικό αγώνα με την Μπεσίκτας. Ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να αποτραπούν περιστατικά βίας εις βάρος της αποστολής της τουρκικής ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου.

Η κυρία Διπλοϊδου επισήμανε ότι είναι η σημαντική η τήρηση της τάξης στην αθλητική αναμέτρηση της Τρίτης, που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, στο  πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Champions League. Σύμφωνα με την εισαγγελέα Πρωτοδικών, δεν πρέπει να γίνουν επεισόδια, ειδικά  τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που θεωρείται κρίσιμη λόγω των πολιτικών εξελίξεων με την Τουρκία.

Από την πλευρά του ο κ. Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του «δικεφάλου» έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Σημείωσε ότι οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ δεν εξέδωσαν ανακοινώσεις για συγκεντρώσεις έξω από το στάδιο της Τούμπας και αυτό το γεγονός θα συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παράλληλα,  από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Βορείου Ελλάδος  για τη χρήση καμερών από αστυνομικούς,  εκτός του γηπέδου. Έτσι, αν παρ’ ελπίδα προκληθούν επεισόδια επιδίωξη των διωκτικών αρχών είναι να καταγραφούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Πηγή: grtimes.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις