Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Εισβολή στην Ουκρανία: Λάζαρος Παπαδόπουλος κατά Πούτιν – «Ένας δικτάτορας εισέβαλε σε μία ελεύθερη χώρα»

Λάζαρος Παπαδόπουλος
ΦΩΤΟ Intime

Τη στήριξή του στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας που δέχεται στα εδάφη του τη ρωσική εισβολή έστειλε ο παλαίμαχος σέντερ της εθνικής Ελλάδας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, που εξαπέλυσε επίθεση κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν μιλώντας ρωσικά αφού η καταγωγή του είναι από το Κρασνοντάρ.

«Δικτάτορα που εισέβαλε σε μία ελεύθερη χώρα» χαρακτήρισε τον Βλάντιμιρ Πούτιν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σε μήνυμα -μέσω video στο twitter- που έστειλε κατά του πολέμου στην Ουκρανία. Ο παλαίμαχος παίκτης της εθνικής Ελλάδας, που γεννήθηκε το 1980 στο Κρασνοντάρ, μίλησε στα ρώσικα στο μήνυμά του εκφράζοντας την στήριξή του στους Ουκρανούς. 

«Είμαι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχω γεννηθεί στο Κρασνοντάρ, τώρα μένω στην Ελλάδα και έχω την δυνατότητα να πω ελεύθερα την γνώμη μου για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δυστυχώς στη Ρωσία δεν μπορούν ελεύθερα να λένε για την κατάσταση και να σταματήσουν την επίθεση. Εγώ ως ρωσόφωνος Έλληνας που γεννήθηκα σε ολοκληρωτικό καθεστώς μπορώ εύκολα να συγκρίνω την κοινωνία που έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη της, αλλά και την κοινωνία που για μία σκέψη σε βάζει φυλακή. Δεν μπορώ να μη μιλήσω και καλώ όλους τους ρωσόφωνους που μένουνε στις ελεύθερες χώρες να βγούνε να μιλήσουν. Να σταματήσουνε αυτόν τον πόλεμο διότι αυτό δεν είναι πόλεμος Ρωσίας και Ουκρανίας… Ένας Δικτάτορας μπήκε στην Ουκρανία και θέλει να βάλει τους δικούς του κανόνες σε μία ελεύθερη χώρα» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις