Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Είχα ονειρευτεί να γίνω αρχηγός στον Παναθηναϊκό” είπε ο Παπαπέτρου (video)

“Είχα ονειρευτεί να γίνω αρχηγός στον Παναθηναϊκό” είπε ο Παπαπέτρου (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ο νέος αρχηγός στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα όνειρο που είχε από μικρός και προετοιμάζεται εδώ και καιρό για αυτή τη θέση.

Μετά την αποχώρηση του Νικ Καλάθη, ο Παπαπέτρου αναμένεται να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στη νέα ομάδα του Γιώργου Βόβορα και ο ίδιος μίλησε τα νέα του καθήκοντα, στέλνοντας μήνυμα και στους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Η δήλωση του Παπαπέτρου

«Νιώθω πάρα πολύ καλά ως νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που το δουλεύω και το έχω ονειρευτεί από μικρός. Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο σήμερα και είμαι πραγματικά ευγνώμων για τους ανθρώπους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να κάνω το μέγιστο με αυτή την ευκαιρία που έχω στα χέρια μου».

Έπειτα, απευθυνόμενος στο κοινό των πρωταθλητών Ελλάδας είπε: «Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Είναι μία ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να στηρίξει όσο μπορεί με τα διαρκείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γιατί πραγματικά θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα».

https://twitter.com/paobcgr/status/1296096741780008960

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις