Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκατομμύρια κουνούπια διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ισπανία

Εκατομμύρια κουνούπια διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ισπανία

Απίστευτο περιστατικό σε τοπικό αγώνα της Ισπανίας. Εκατομμύρια κουνούπια κατέκλυσαν τον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να διακόπτει την αναμέτρηση και τους παίκτες να φεύγουν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.

Όταν δείτε τις εικόνες από την αναμέτρηση της Κάντιθ Μιραντίγια με τη Σαν Ρόκε για τον τέταρτο όμιλο της Δ’ Κατηγορίας της Ισπανίας, θα καταλάβετε ότι η… θολούρα αυτή που υπάρχει, δεν είναι κάτι άλλο παρά εκατομμύρια κουνούπια, που έκαναν «ντου» στον ποδοσφαιρικό αγώνα

Το… νέφος από τα κουνούπια μείωσε αισθητά την ορατότητα, ενώ προκάλεσε σύγχυση στους ποδοσφαιριστές. Αρκετοί από αυτούς προσπάθησαν να καλύψουν το στόμα και τη μύτη τους.

Το σπάνιο αυτό περιστατικό, ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση στο 40’, με τους ποδοσφαιριστές να φεύγουν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.

Πολλοί από τους παίκτες, μάλιστα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν σταγόνες για τα μάτια πριν επιστρέψουν αγωνιστικό χώρο, μετά από περίπου μισή ώρα. Φυσικά, υπήρχαν και τα ανάλογα τσιμπήματα από την εισβολή των εντόμων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις