Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκδικάστηκε η έφεση της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη για τα γεγονότα του ημιτελικού με τον Άρη

Εκδικάστηκε η έφεση της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη για τα γεγονότα του ημιτελικού με τον Άρη
ΦΩΤΟ intime

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/6) απολογήθηκε η ΑΕΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τα γεγονότα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη. Τι ειπώθηκε για το περιστατικό που αποδίδεται συμμετοχή στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της, Αλέκο Αλεξίου, και ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την δικηγόρο του, Ελευθερία Ρίζου, στη σημερινή (10/6) συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ όπου εκδικάστηκε η προσφυγή της ΑΕΚ για τα γεγονότα του αγώνα με τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι στην Ένωση έχει επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 68.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ στον διοικητικό της ηγέτη οκτάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Στην απολογία της ΑΕΚ αναφέρθηκαν συγκεκριμένα τα παρακάτω:

“Το βίντεο αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μας. Η είσοδος του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια δεν στοιχειοθετείται. Δεν λέει ότι μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, ήταν στον κεντρικό διάδρομο. Όσο για τη βάναυση συμπεριφορά προς τον διαιτητή, η απόφαση λέει για αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Τι έγινε; Τυφλώθηκαν και δεν έχει γραφτεί τίποτα στις εκθέσεις; Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο παρατηρητής του αγώνα, ο κ. Τσολακίδης και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και δεν έγραψαν τίποτα. Εάν κάποιος είχε υποστεί αυτή την ενέργεια που περιγράφει ο διαιτητής, αν κάποιος τον είχε ακουμπήσει σε αυτό το ευαίσθητο σημείο και τον είχε σφίξει, δεν θα μπορούσε να περπατήσει, θα είχε μείνει σκυμμένος και δεν θα μπορούσε να περπατήσει από τον πόνο. Θα ζητούσε έναν γιατρό. Είδατε εσείς τίποτα τέτοιο;

Το βίντεο είναι απαλλακτικό. Επιχειρείται να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες με πιθανολόγηση. Αυτό που περιγράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δεν συνέβη ποτέ, δεν προκύπτει από κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην πλήρη απαλλαγή του.

Ο Πορτογάλος διαιτητής ήταν προκατειλημμένος. Ήταν προκλητικός, δεν ήθελε να του δώσουμε πετσέτες που δίνουμε σε όλους τους διαιτητές. Ήταν πολύ απότομος, στη συμπεριφορά του δεν ήταν καθόλου φιλικός.

Για το επεισόδιο με τον γυμναστή του Άρη, Λάζαρο Βαρδάκη, στον αγωνιστικό χώρο, ο παρατηρητής κάνει λόγο για είσοδο τριών φιλάθλων για να πανηγυρίσουν το γκολ. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου (αναπληρωτής διευθυντής της εταιρείας «Δικέφαλος») στην προσπάθεια του να αποχωρήσει από το σημείο, τον απώθησε. Δεν πήγε να τον σπρώξει, ούτε βιαιοπράγησε. Έμεινε πολύ ώρα κάτω. Σηκώθηκε και έλεγε ότι όλα είναι καλά. Μετά από 50 λεπτά ζήτησε από τον γιατρό του αγώνα, για προληπτικούς λόγους, να του τοποθετηθεί κολάρο για μια άλλη πάθηση που έχει. Ο Χαριστέας μάλιστα, φαινόταν ότι είχε εκνευριστεί που ο γυμναστής του σηκώθηκε και δεν κάθισε και άλλη ώρα κάτω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις