Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Εκκαθαρίσεις και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας

ΦΩΤΟ tff.org
ΦΩΤΟ tff.org

Η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην γειτονική χώρα έχει φέρει ραγδαίες εξελίξεις και στην Τουρκική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Παραιτήθηκαν όλα τα μέλη της.

Ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίζεται έτοιμος να.. ψάξει κάθε Οργανισμό στη χώρα, μετά την πρόσφατη απόπειρα πραξικοπήματος και φαίνεται πως από το “βλέμμα” του δεν γλύτωσε ούτε η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στην οποία όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και επιθεωρήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Για το λόγο αυτό -σύμφωνα με τη Daily Sabah- τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, θέλοντας έτσι να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε τίποτα επιλήψιμο στις ενέργειες της ομοσπονδίας.

Από τον Έλεγχο του Ερντογάν περνούν τόσο οι επιτροπές διαιτησίας, ηθικής και δεοντολογίας, καθώς και εκείνη της αδειοδότησης των ομάδων. Να αναφέρουμε πως ανοικτό είναι το ενδεχόμενο, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και οι υπάλληλοι της τουρκικής FA.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως όλα τα μέλη των συνδέσμων που υπάγονται στην τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να υποβληθούν σε “ελέγχους ασφαλείας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε