Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκκληση από Μπέτις: “Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα, μην βρεθείτε στο ξενοδοχείο της ομάδας” (pic)

Έκκληση από Μπέτις: “Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα, μην βρεθείτε στο ξενοδοχείο της ομάδας” (pic)
@RealBetis

Η La Liga ξεκινά και πάλι την προσεχή Πέμπτη (11.06.2020) με το τοπικό ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν έκκληση προς τους οπαδούς της ομάδας, ζητώντας να συμπεριφερθούν υπεύθυνα, “δείχνοντας” τον κορονοϊό.

Η Μπέτις φιλοξενείται στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” στην επανεκκίνηση της La Liga. Το ντέρμπι της Σεβίλλης -όπως και όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν- θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό.

Θέλοντας να συμβάλει στην προστασία των πολιτών από την πανδημία (η Ισπανία μετρά περισσότερους από 27.000 νεκρούς από τον κορονοϊό) η Μπέτις φρόντισε να ενημερώσει – συμβουλεύσει τους οπαδούς της, να παραμείνουν σπίτι και να μην πάνε να… ξεπροβοδίσουν την αποστολή, πριν το ντέρμπι.

Νικήσαμε όλοι μαζί τον κορονοϊό. Συνεχίστε όμως να συμπεριφέρεστε υπεύθυνα και να τηρείται τα μέτρα. Ας αποφύγουμε τον συνωστισμό την Πέμπτη και παραμείνετε σπίτι, μην βρεθείτε στο ξενοδοχείο για να εμψυχώσετε την ομάδα” αναφέρει η δημοσίευση της ομάδας στα social media!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις