Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές ΕΟΚ – Φασούλας: «Υπάρχει αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος»

Εκλογές ΕΟΚ – Φασούλας: «Υπάρχει αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος»
ΦΩΤΟ Intime

Οι εκλογές της ΕΟΚ συνεχίζουν την αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, την ώρα που είναι πιθανή και μία ακόμη αναβολή της διαδικασίας, η οποία και είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο, ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσε συνέντευξη Τύπου και σε αυτή χρησιμοποίησε “σκληρή γλώσσα” για τη νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας, υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Οι δηλώσεις του Φασούλα

«Η δική μου προεδρική θητεία θα συνδεθεί με τη δημοκρατική λειτουργία. Υπάρχουν σωματεία που εκπροσωπούν εκλογικές σκοπιμότητες. Κάποια σωματεία τα ενδιαφέρει η επικράτηση πάση θυσία στις εκλογές. Ο μοναδικός στόχος κάποιος ήταν να κερδηθεί χρόνος με την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος μέσω νόθευσης. Δεν μπορεί η δημοκρατική ΕΟΚ να αποδέχεται ότι υπάρχουν σωματεία δύο ταχυτήτων. Η επιστροφή στις περιόδους εκλογών μέσω εξουσιοδοτήσεων και όπως θέλει ο συνεχιστής τους να κάνει, δεν θα γίνει. Το μόνο που θέλουν κάποιοι είναι τον Παναγιώτη Φασούλα και τους συνεργάτες τους έξω από τη διοίκηση της ΕΟΚ, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα μείνουμε στις επάλξεις. Οι εκλογές θα γίνουν, είτε στις 12 Σεπτεμβρίου, είτε κάποια άλλη στιγμή γιατί η προσωρινή διοίκηση έχει μια καλή δικαιολογία να τις αναβάλει και πάλι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος κατά 12%».

Για τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρο: «Ο Νίκος Γκάλης δεν έρχεται να παίξει διακοσμητικό ρόλο. Έρχεται γιατί είναι η πρώτη φορά που του ζητήθηκε. Εμείς του το ζητήσαμε και δέχτηκε. Ας το έκαναν και οι άλλοι. Έρχεται για την προσωπικότητά του και το μεγάλο του κύρος. Εμείς τον θέλουμε για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τις άλλες ομοσπονδίες και το ΝΒΑ. Φαντάζομαι πως όλοι θέλουμε τον Νίκο Γκάλη στο μπάσκετ. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος μη ενωτικός, γι’ αυτό δεν με έχετε ακούσει να καταφέρομαι εναντίον των άλλων υποψηφίων. Αντίθετα άλλοι υποψήφιοι με πυροβολούν συνεχώς. Θέλουμε ο Νίκος Γκάλης με το παγκόσμιο κύρος που έχει να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ. Αν ήθελε να κατέβει πρόεδρος, θα το έκανε και θα έβγαινε παμψηφεί. Δεν θέλει να το κάνει, αλλά θέλει να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις