Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκνευρισμένος ο Πογέτ! “Υπάρχουν πολλές αποφάσεις εναντίον μας”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο προπονητής της Μπέτις Γκουστάβο Πογιέτ, δεν μπορούσε να κρύψει τον θυμό του, για την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει γκολ της ομάδας του, στην χθεσινή ήττα (1-0) από την Σεβίλη. Ο διαιτητής Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντες, ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ που σημείωσε ο Αλεξ Αλεγκρία, τρία λεπτά αργότερα από το άνοιγμα του σκορ (51′) από την Σεβίλη με τον Αργεντινό Γκάμπριελ Μερκάδο.

“Στο τέλος της ημέρας είμαι ο υπεύθυνος, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει, αυτό πρέπει να σταματήσει, υπάρχουν πάρα πολλές αποφάσεις εναντίον της Μπέτις”, είπε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, μετά τον αγώνα. Την Παρασκευή στην ισοπαλία (2-2) με την Γρανάδα, ο διαιτητής είχε επίσης αρνηθεί πέναλτι στην Μπέτις.

“Αυτά τα περιστατικά αποφασίζουν για τις σεζόν, καθορίζουν την καθημερινή δουλειά και αυτό που οι άνθρωποι θα πουν για το παιχνίδι την επόμενη ημέρα. Η Σεβίλη σημείωσε ένα γκολ, εξαιτίας ενός λάθους και εμείς σημειώσαμε ένα πολύ καλύτερο γκολ, που δεν μας δόθηκε. Την περασμένη εβδομάδα ήταν μία απόκρουση με το χέρι που δεν δόθηκε. Υπάρχουν πολλές αποφάσεις εναντίον μας”. Η Μπέτις έχει 13 βαθμούς, μετά από πέντε παιχνίδια.

Ο προπονητής της Σεβίλης Χόρχε Σαμπάολι, που η ομάδα του εξακολουθεί αήττητη στο πρωτάθλημα, είπε: “Εκτός από λίγες στιγμές, η Σεβίλη ήταν πολύ καλύτερη ομάδα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, διότι Μπέτις δεν προσπάθησε να παίξει, όπως κάναμε εμείς. Δεν είχαν ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μόλις ένα στο δεύτερο, ενώ εμείς είχαμε 10 ή 12”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε