Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Εκνευρίστηκα με το γέλιο του Τζόρνταν και ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο” είπε ο Πέιτον (video)

“Εκνευρίστηκα με το γέλιο του Τζόρνταν και ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο” είπε ο Πέιτον (video)
ΦΩΤΟ twitter

Ο Γκάρι Πέιτον αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του NBA, αλλά ο Μάικλ Τζόρνταν μίλησε κάπως υποτιμητικά για αυτόν στο ντοκιμαντέρ “The Last Dance” με αποτέλεσμα την απάντηση του θρύλου των Σιάτλ Σουπερσόνικς.

Ο ίδιος εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ να λέει ότι αν είχε αναλάβει εξ αρχής να μαρκάρει τον Τζόρνταν στους τελικούς, η ομάδα του θα μπορούσε να έχει αλλάξει το αποτέλεσμα, γεγονός που προκάλεσε το γέλιο του MJ.

“Το γάντι (το προσωνύμιο του Πέιτον στο NBA), όχι δεν είχα πρόβλημα με το γάντι”, είπε στο ντοκιμαντέρ ο Τζόρνταν για τον άλλοτε αντίπαλό του, με την αντίδρασή του όμως να γίνεται viral.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος ο Πέιτον κλήθηκε να απαντήσει και τόνισε τα εξής: «Εκνευρίστηκα. Ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που θα ‘πρεπε να περιμένω από τον Μάικλ, γιατί κι εγώ θα έκανα το ίδιο. Δεν θα παραδεχθώ ποτέ ότι κάποιος μπορούσε να με σταματήσει με την άμυνά του. Θα λέω κι εγώ ότι κανείς δεν μου δημιούργησε προβλήματα στην καριέρα μου, με μοναδική εξαίρεση τον Τζον Στόκτον. Οπότε πάει κάπως έτσι.

Ο Μάικλ ήταν πάντα κυρίαρχος στο παρκέ, αλλά νομίζω πως εγώ και ο Τζο Ντούμαρς τον δυσκολεύαμε πραγματικά. Δεν περίμενα κάτι άλλο από εκείνον. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Είναι ο άνθρωπος που όλοι μιλάμε για εκείνον ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα ever κι αυτό είναι ΟΚ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις